•Avresa!

[google-translator]

Så var det äntligen dags! Den här dagen har jag sett fram emot i månader! Jag sitter nu på färjan från Trelleborg till Tyskland, jag har gett mig av på något som har potential att bli ett av mitt livs äventyr. Jag har cirka 10 månader på cykel framför mig. Först några veckor i det Nordeuropeiska höstvädret, därefter successivt ner mot den tropiska hettan. Om allt går väl ska jag cykla genom två hela kontinenter!

Jag lämnade idag mina föräldrar i hamnen i Trelleborg, dem kommer jag sakna mycket. Likaså mina nära vänner. Nu har jag ett liv enbart med mig själv och min cykel framför mig för ett bra tag framöver. Det kommer att bli prövningar längs vägen, det vet jag. Men det kommer också bli många härliga intryck och upplevelser, och jag och cykel ska nog allt klara av det här :).

2 kommentarer på “•Avresa!

Add yours

 1. Så grymt härligt! Kommer du att följa cykelleder eller cyklar du lite som det kommer? Hur mycket väger du + cykeln med packning? Kommer att följa dig!

  Gilla

  1. Det ska förhoppningsvis bli riktgt lyckat detta! Denna resan kommer jag inte att följa någon specifik led, utan det blir lite som de kommer. Rutten genom Europa har jag ganska klar för mig även om jag improviserar längs vägen. Rutten genom Afrika kommer jag helt att ta som jag känner för just då. Men och andra sidan kan finns det inte alltför många alternativ att välja mellan heller.
   Packningen väger ca 31kg, cykeln 15 och jag själv 70. Då är det räknat utan mat och vatten. Så några kg tillkommer ju.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: