•Frustration

[google-translator]

Jag utgick ifrån att det skulle komma någon och även ett antal gånger under resan. Frustrationen. Nu är den här. Det började för ett antal dagar sedan med en light version. Min mage blev på dåligt humör och även febern kom på besök. Det gick dock relativt snabbt över.

Så här kan det se ut när man cyklar trots att man inte mår så bra. Ett kort break på asfalten, sen på det igen.

De kommande dagarna präglades sen av att vi alla blev dåliga. Humöret gick ner och det var några jobbiga dagar.

Så när vi väl var tillbaka på gott humör hände det som jag bävat för inför denna resa. Och som bringar en del frustration. Mitt bakhjul gick sönder! Jag ömsom liftade samt tog bussen in till Khartoum. Konstaterade att jag behövde ett nytt hjul!

Under två intensiva dagar har jag sedan letat förgäves här i Khartoum efter ett 28 tums hjul som jag provisoriskt skulle kunna använda till Addis Abeba, där ett nytt hjul skulle kunna skickas till från Sverige.

Men det enda jag hittar här är mindre hjul. 28 tums verkar vara omöjligt att hitta här.

Som tur är känner jag väldigt fina människor i Sverige som snabbt fixar fram ett bra hjul och skickar ner det till mig här.

Jag hoppas ha det här inom en vecka!

En kommentar på “•Frustration

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: