•Framåt!

[google-translator]

16 dagar. Det är vad jag tillbringat på Mayoka Village i Nkhata Bay, Malawi. När jag kom hit var jag trött, hungrig och blöt. Men det har ändrats!

Det har varit underbara dagar här. Efter sex månader i sadeln så behövde jag verkligen semester. Jag chillat tillsammans med andra västerlänningar, badat, solat och framförallt njutit av maten.

Folk har glatt kommenterat min aptit då jag varje dag har beställt dubbla frukostar och dubbel lunch. Folk som känner mig, tex alla mina arbetskamrater, vet att jag i vanliga fall inte äter alltför mycket.

Men efter att ha levat på ris de sista veckorna innan jag kom hit så har jag varit konstant hungrig. Förhoppningsvis har jag även tagit tillbaka en del tappade kilon.

Jag har återfått min energi.

Idag fick jag leverans av ett paket hemifrån. Innehållandes ett cykelstöd (mitt gamla bröts) samt uppfyllt med nästan ett kilo choklad!

Så imorgon är det dags att lämna detta ställe och fortsätta de sista 5000 kilometerna till Kapstaden. Det känns som att det börjar närma sig nu, ”bara” 5000 km kvar. Jag ser verkligen fram emot dem. Det har slutat regna, regnsäsongen är över och däcken pumpade.

På cykel, framåt marsch!

Ett litet urval av bilder följer:

2 kommentarer på “•Framåt!

Add yours

 1. ser väldigt fint ut!
  kör du genom Angola, Nigeria o Burkina faso på vägen hem, eller???

  ha det gott o cykla försiktigt

  Vi hejar på dig

  ”Kärringarna” på TT

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: